loader
menu

CIUTAT

Surt a concurs el disseny artístic de les cerimònies d'inauguració i clausura dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dijous, 31 de març de 2016

La Fundació 2017 ha tret a concurs el disseny i la producció de les cerimònies d'inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis, que s'han de celebrar a Tarragona del 30 de juny al 9 de juliol de l'any que ve. El contracte està pressupostat en 30.000 euros (sense IVA) i tindrà una durada màxima de 4 mesos.

Foto: circdetarragona.com

Té com a objecte crear el disseny, el concepte artístic i el guió dels actes d'obertura i cloenda dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La identificació amb la ciutat i el territori serà un dels punts que més es valoraran. Les empreses licitadores també hauran de presentar una valoració econòmica dels cost que suposa la producció, contractació, realització i de totes les tasques necessàries per dur a terme les dues cerimònies.

Segons les bases del concurs, publicades al web de l'Ajuntament de Tarragona, els licitadors s'hauran d'ajustar a les normes protocolàries que fixa el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM). Per exemple, la cerimònia d'inauguració, que hauria de tenir lloc el 30 de juny a partir de les 21h al Nou Estadi, ha de incloure 2 parts artístiques, una amb aigua, i una altra amb pirotècnia, i ha de durar 53 minuts.

La cloenda, prevista pel 9 de juliol, i també a l'estadi del Nàstic, ja no tindrà espectacle amb aigua, i durarà una mitja hora.

Visió pròpia

La proposta de disseny que presentin les empreses que optin al concurs també haurà de plantejar una visió pròpia, i original. De totes maneres, el CIJM fixa molts més altres continguts mínims per a les cerimònies, i que cal respectar. Per exemple, les cerimònies han de transmetre que els Jocs Mediterranis són una oportunitat immillorable per reforçar els llaços d'unió dins de l'àrea Mediterrània, o donar valor a TGN i la seva història, o a totes les ciutats seu dels Jocs...

La Fundació 2017 també intervindrà en el disseny

El responsable del contracte d'adjudicació és el director de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Tarragona 2017, Xavier Martín. Durant la vigència del contracte (màxim 4 mesos) la Fundació Tarragona 2017 i l'empresa adjudicatària treballaran conjuntament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar