loader
menu

CIUTAT

Les xarxes socials ajuden a perseguir els abocadors incontrolats de TGN

El Circ Ciutat divendres, 01 d'abril de 2016

En les darreres setmanes, diverses denúncies fetes a través de les xarxes socials han evidenciat l’existència de nombrosos punts al municipi on s’hi acumulen deixalles de forma descontrolada, alguns dels quals es coneixen des de fa temps i han assolit una dimensions destacables.

Mapa d'abocadors elaborat per fer difusió de la problemàtica al municipi. font: Twitter

Acumulació de deixalles a la Muntanya de l'Oliva. foto: circdetarragona.com

Acumulació de deixalles a la Muntanya de l'Oliva. foto: circdetarragona.com

La denúncia, fet a través de la compartició d’imatges d’aquests punts negres, ha anat a càrrec d’un grup d’usuaris de Twitter molt actius. Perfils com @Joan_Ru_Ca, @punyet, @HelleKettner, @dialecsost, @JoanBoronat o @MilloremTarragona han detectat i difós acumulacions de deixalles en diferents indrets de Tarragona. Fins i tot, han confeccionat un mapa on hi figuren els principals focus detectats fins el moment. Per tal de motivar una reacció, fan arribar aquesta informació a diferents representats dels grups municipals.

La mobilització va començar arran de la denúncia d’una notable quantitat de deixalles acumulades al camí del Llorito, que l’Ajuntament ja ha netejat malgrat la queixa dels usuaris de no haver-ho fet amb la suficient celeritat. Aquest només va ser el primer i en els últims dies ja s’ha detectat un altre abocador al mateix camí del Llorito, al Camí Nou de la Budallera, al carrer Pi i Maragall i, el darrer, situat a la Muntanya de l’Oliva prop del dipòsit d’Ematsa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar