loader
menu

CIUTAT

La nova empresa que gestionarà l'atenció als turistes de TGN comença fent fora treballadors

El Circ Ciutat divendres, 01 d'abril de 2016

La qualitat de la informació turística a Tarragona baixarà un esgraó. La plantilla de sis treballadors del Patronat de Turisme de TGN que atenen les oficines del carrer Major, la Rambla Nova i el Camp de Mart han estat acomiadats per la nova empresa adjudicatària del servei, Atlas Servicios Empresariales, filial d'Adecco.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Experiència i coneixement de la ciutat llençats a la brossa. Segons ha pogut saber El Circ, alguns dels treballadors als que la nova gestora del servei no ha renovat el contracte, acumulaven molts anys d'experiència, fins a 11, informant als visitants que arribaven a Tarragona.

On és aquí la defensa de la Marca Tarragona? Bons informadors turístics també fan marca i ajuden al turista a un millor coneixement de la ciutat i dels seus encants.

En el nou contracte d'adjudicació no se'n fa cap esment. De les 9 empreses que van presentar oferta, el Patronat de Turisme de Tarragona va decidir adjudicar el servei a la filial d'Adecco per import de 291.000 euros (sense IVA) fins el 31 de desembre de 2017 perquè va tenir la millor puntuació final.

El contracte pot ser prorrogable, però en períodes de només un any, a raó de 151.000 euros (sense IVA)

Consultat pel Circ, l'Ajuntament de Tarragona lamenta la situació, però ho atribueix tot a la nova adjudicatària. "Formalment, l’Ajuntament de Tarragona ha de respectar la decisió de l’empresa, tot i que lamenta que no es compti amb aquests informadors. L’Ajuntament i la ciutat és la principal perjudicada pel cessament d’aquesta gent perquè es tracta de persones, que la majoria, tenen un grau de coneixement de la ciutat molt alt", ha indicat la portaveu municipal, Begoña Floría.

Conscient de la pèrdua d'aquests experimentats informadors turístics, "a partir d’ara el que farem és treballar per controlar el màxim que el nivell d’informació que es dóna al visitant sigui el millor i vetllar perquè la nostra imatge continui sent tan positiva com fins ara".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar