loader
menu

CIUTAT

Els Jocs Mediterranis del 2017 festegen Portugal

El Circ Ciutat divendres, 01 d'abril de 2016

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha realitzat avui les dues darreres reunions de treball, que han servit per posar punt i final a la visita que es va iniciar el passat 30 de març. El president del Comitè Internacional, Amar Addadi, ha remarcat, en roda de premsa, la gran satisfacció pel treball realitzat pel Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, i ha afegit que "un any abans de l'esdeveniment la fase d'execució s'intensifica i la feina presentada en aquesta visita fa que no estigui en absolut preocupat". Addadi ha estat acompanyat pel president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, el coordinador general adjunt de Tarragona 2017, Víctor Sánchez i la regidora d'esports de l'Ajuntament de Tarragona, Marbel Negueruela.

Foto: Tarragona 2017

El president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, ha mostrat en tot moment el seu recolzament a l'equip organitzador de Tarragona 2017, afegint el seu convenciment que "els Jocs seran un gran èxit".

Possible entrada de Portugal als Jocs

El president Addadi ha explicat que el CIJM exposarà a l'Assamblea General la participació de Portugal als XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, un fet que, segons el mateix president del CIJM, suposa un motiu de satisfacció pel comitè. Per la seva part, el president del COE, Alejandro Blanco, s'ha mostrat molt satisfet que un país amic entri a formar part d'aquesta competició. En la mateixa tessitura s'ha expressat el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, qui ha manifestat que "des del COJM es treballarà per a que Portugal s'incorpori en la dinàmica del Comitè Internacional".

Segons Addadi, Portugal ja ha manifestat la seva voluntat de participar en els Jocs Mediterranis Tarragona 2017, i ha afirmat que hi ha moltes possibilitats de que aquest fet acabi sent una realitat.

Obres de nova construcció

Durant la roda de premsa, el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, s'ha referit a l'actualitat i estat de les obres de nova de construcció de l'Anella Mediterrània. Sobre el Palau d'Esports, ha traslladat al CIJM "la total garantia de que aquest equipament es construirà, tal i com ens ha fet saber la Generalitat de Catalunya".

Pel que fa a la piscina de 50 metres, Javier Villamayor considera un únic escenari, que aquesta s'acabi construint. Assegura que existeixen diferents alternatives de finançament i que no es tem pels terminis de construcció, atès que no requereix d'una gran complexitat.

Inici de les obres d'urbanització de l'Anella

La visita del Comitè Internacional ha coincidit amb l'inici de les obres d'urbanització de l'Anella Mediterrània, epicentre dels Jocs Mediterranis. Els membres del CIJM, encapçalats pel president Addadi, van poder comprovar "in situ" l'inici d'aquestes obres.

La comitiva va visitar també altres instal·lacions dels Jocs, com ara l'excel·lent estat de les obres del nou complex Sant Jordi, el Club de Tir Jordi Tarragó, el pavelló de Vila-seca, així com les oficines dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, ubicades a Marina Port Tarraco.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar