loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Premis de Periodisme Mañé i Flaquer doblen la dotació per al guardó de comunicació local

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 04 d'abril de 2016

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura i amb el patrocini de Repsol, ha presentat aquest matí el XXIX Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat les principals novetats que passen per l’increment en l’import del premi de Comunicació Local, passant de 1.000 € a 2.000 €.

Foto: Repsol

El Premi de Periodisme Turístic es manté en 6.000 €. També s’ha ampliat el jurat amb la incorporació de la presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya: Sara Sans. Repeteixen: Josep Maria Girona (director de SER Catalunya), Sergio Vila-Sanjuán (coordinador del suplement Cultura/s de La Vanguardia. Premi Nadal 2013) i Jordi Farré (director de la Càtedra Internacional URV/ Repsol d’Excel·lència en Comunicació).

També en formarà part un representant de la Direcció de Comunicació de Repsol. A més, s’han millorat les bases per fer-les més aclaridores.

El responsable de comunicació i relacions externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, ha ressaltat que s’intensificarà la difusió i promoció dels guardons entre els diferents col·lectius de periodistes, i ha reivindicat la importància del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, probablement el més antic de tot Catalunya (es va convocar per primera vegada l’any 1970 de la mà del Centre d’Iniciatives i Turisme de Torredembarra, tot i que alguns anys va patir aturades).

Categories

- Comunicació local. Temàtica: La Vila de Torredembarra en qualsevol dels seus aspectes: històric, econòmic, social, cultural, patrimoni arqueològic, turisme, etc.

Dotació: 2.000 €

- Periodisme turístic. Temàtica: Turisme en qualsevol dels seus àmbits. S’admeten treballs relatius a qualsevol indret del món.

Dotació: 6.000 €

El guanyador/a podrà col·laborar amb l’Ajuntament elaborant un contingut informatiu per a la difusió del municipi de Torredembarra.

Participació

Podran concórrer articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 d’agost de 2015 i el 31 d’agost de 2016.


Documents

Bases Premis Periodisme Mañé i Flaquer


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar