loader
menu

CIUTAT

La Salle Torreforta clou l'intercanvi escolar i patrimonial a Cuenca

El Circ Ciutat dilluns, 04 d'abril de 2016

Un grup de 7 estudiants de 2n, 3r i 4rt d’ESO del Col.legi La Salle Torreforta han gaudit d'un intercanvi escolar amb un altre grup d'un col·legi de Cuenca, el col·legi Santa Maria de la Expectación. La iniciativa està emmarcada dins del programa “Aula de Patrimoni” , que promou el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, del qual Tarragona en forma part.

A la foto, joves de l?intercanvi escolar amb la presència de l?alcalde de Cuenca, Ángel Mariscal. Foto: Ajuntament de TGN

Aquest programa té com a finalitat que l’alumnat que viu i estudia a les diferents ciutats Patrimoni Mundial de l'Estat aprengui a valorar, a més del seu patrimoni, els de la resta de ciutats que també han estat declarades patrimoni mundial per la UNESCO. La conselleria d’Ensenyament de l’Ajuntament és qui coordina aquest programa d’intercanvi.

Els estudiants de Cuenca van fer l’estada a la nostra ciutat del 9 a l’11 de març i van visitar els diferents indrets històrics i patrimonials. Després, del 29 al 31, els estudiants de Cuenca han visitat Tarragona, on se’ls hi ha donat a conèixer el nostre patrimoni.

Cal destacar, el bon clima de col·laboració i amistat que s’ha generat entre els nois i noies que han fet l’intercanvi i també entre els dos centres escolars, la Salle Torreforta i Santa Maria de la Expectación de Cuenca.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar