loader
menu

CIUTAT

Set escoles de TGN participen en un programa de teràpia amb gossos

Guillem Roqué Ciutat dimarts, 05 d'abril de 2016

El Croqueta i la Poma són els dos gossos de teràpia protagonistes del conte interactiu “Descobrim el món a 4 potes”. Acompanyats per dues monitores, una psicòloga i una veterinària, impartiran 26 tallers en 7 escoles tarragonines en els quals els seus viatges al voltant del món serviran de pretext per sensibilitzar els infants vers les diferents realitats que es viuen en altres països.

Tallers "Descobrim el món a 4 potes" a primer i segon de primària del Col·legi Santa Teresa de Jesús. foto: cedida

Tallers "Descobrim el món a 4 potes" a primer i segon de primària del Col·legi Santa Teresa de Jesús. foto: cedida

Els tallers, d’una hora de durada, són una proposta didàctica que permet treballar a l’aula l’empatia i el respecte cap a problemes que pateixen els nens d’altres països com la immigració, la pobresa, les discapacitats físiques i psíquiques o la discriminació de gènere , els conflictes bèl·lics, etc. A més a més, hi ha un objectiu afegit que consisteix en afavorir el vincle afectiu i el respecte dels alumnes vers els animals de companyia.

L’activitat s’adreça als cursos de 1r i 2n de Cicle Inicial d’Educació Primària dels centres educatius de Tarragona, tan públics com concertat. Els centres que hi participen són el CEIP La Floresta, CEIP El Serrallo, CEIP Bonavista, Col·legi Mare Nostrum, Col·legi Sant Domènech de Guzman, Escola Santa Teresa de Jesús i l’Escola Sant Salvador.

El projecte està subvencionat pel Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb la col·laboració de la Fundació el Sueño de la Campana i l’Associació de Teràpia i Activitats Assistides amb Animals 4 Potes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar