loader
menu

CIUTAT

La ruta Tarragona dtapes s'assegura la qualitat dels plats concursants

El Circ Ciutat dijous, 07 d'abril de 2016

La ruta gastronòmica Tarragona dtapes, el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, arriba amb més força que mai a la seva vuitena edició. El certamen se celebrarà a Tarragona del 21 d’abril al 8 de maig i estarà organitzat, un cop més, per la Cambra de Tarragona i tindrà la cervesa Moritz com a patrocinador principal.

Cartell del Tarragona dtapes 2016.

Daniel Martín, director gerent de la Cambra de Tarragona i Jordi Jardí, director de l?Escola d?Hoteleria i Turisme de Cambrils amb membres de la Corporació tarragonina i l?Escola.

La ruta compta amb el suport d’un sector que reconeix en aquesta iniciativa un dels seus principals aparadors de promoció. Per això el primer acte d’aquesta edició s’ha fet a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils que és la institució que enguany, arran del conveni signat entre ambdues parts, ha vetllat per assegurar la qualitat de totes les tapes presentades a concurs.

La cita s’ha marcat com a propòsit ser encara més participativa i fer bandera del que distingeix i diferencia al Tarragona dTapes, la qualitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar