loader
menu

CIUTAT

El Bus Alícia arriba a les comarques de TGN

Sergi Casado Ciutat dimarts, 19 de març de 2013

El Bus Alícia es una unitat mòbil creada per la @Fundació Catalunya-La Pedrera que fa ruta pel país per promoure els bons hàbits alimentaris. Des del 19 de març ja és a les comarques de Tarragona i s'hi estarà fins a mitjan juliol, fent parada primer a Salou i després Cambrils, Reus, Amposta, Tortosa, Alcanar, Santa Bàrbara, Hospitalet de l'Infant, Tarragona, Vila-seca, Valls, Torredembarra, Calafell i Cunit. Es tracta d'un projecte itinerant de la Fundació sobre alimentació i salut. Un projecte que explica la importància d’alimentar-se bé, d’ensenyar a menjar millor i que aporta informació tècnica i científica, estratègies i coneixements dels hàbits alimentaris a la nostra societat.

Una imatge del Bus Alícia. /fundacio cat-la pedrera

El Bus Alícia compta amb equipament didàctic dirigit a tots els públics. El seu objectiu és informar, educar i fer reflexionar de manera amena i participativa els ciutadans de tota edat i condició sobre una alimentació saludable, adequada a les seves necessitats i d’acord amb l’entorn. Disposa d’un espai expositiu de 50 m², accessible també per a persones amb mobilitat reduïda. Integra un àmbit expositiu dotat de recursos audiovisuals i multimèdia on, de manera rigorosa, lúdica i interactiva, s’explica i s’interpel·la els visitants sobre la producció, transformació, hàbits de consum i funció nutricional dels aliments.
El bus també una aula de cuina perfectament equipada per divulgar pel territori les recerques i els projectes que, en matèria de ciència, salut i patrimoni agroalimentari, es desenvolupen als laboratoris de la Fundació Alícia.

L'arribada a la ciutat de Tarragona està prevista pel 21 de maig.


Documents

BUs Alícia


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar