loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La rua del Carnaval de 2017 esquiva la Imperial Tàrraco i acabarà davant del Campus Catalunya

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 08 d'abril de 2016

El recorregut de la Rua de l'Artesania del Carnaval de Tarragona de l'any 2017 tornarà a tenir canvis destacats. Ja no passarà per la plaça Imperial Tàrraco i tampoc no acabarà davant del Corte Inglés.

Una imatge de la sortida de la Rua de l'Artesania de l'any passat, al carrer Ramón y Cajal. Foto: circdetarragona.com

El nou recorregut s’iniciarà a Ramón y Cajal i quan arribi a la Rambla Nova seguirà pel carrer d´Antoni Rovira i Virgili i continuarà per l’Avinguda Catalunya, finalitzant a l’alçada de la Universitat. Aquest canvi compta amb el vist-i-plau de la Comissió Consultiva de Carnaval.

Aquesta setmana s’ha reunit la Comissió Consultiva del Carnaval per tal de valorar la celebració d’enguany i aportar noves propostes de cara al recorregut de la rua de l'any que ve, i que tindrà lloc el 25 de febrer. El balanç ha estat molt positiu, donada l’alta participació i qualitat del treball dut a terme per les comparses i les entitats que en formen part, així com per l’afluència de públic en tots els actes i l’ambient participatiu de tota la ciutat.

Tot i això, s’han acordat diversos aspectes a millorar, a proposta dels tècnics de mobilitat, EMT i protecció civil, amb un canvi destacat del recorregut de la Rua de l’Artesania. En els dos darrers anys es va dur a terme un nou itinerari que desplaçava l’acte cap al final de la Rambla Nova i fins arribar al Passeig Lluís Companys; però en aquesta darrera ocasió s’ha comprovat que aquesta fórmula no és del tot viable, ja que afecta en diversos aspectes a la mobilitat interurbana, sobretot pel que fa als autobusos tenen parada a l’Estació i a l’entorn.

Així mateix s’ha proposat dur a terme canvis en els premis per tal de potenciar la participació satírica a la Rua i la participació de les comparses a tots els actes de Carnaval. Una altra acció destacada és l’inici de la revisió del Reglament de la pròpia Comissió Consultiva del Carnaval, per tal de posar al dia diversos aspectes, que no han variat des de la seva posada en marxa.

La propera Rua de l’Artesania se celebrarà el dia 25 de febrer de 2017.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar