loader
menu

CIUTAT

El Fòrum de recerca TRiCS tanca una edició de rècord

El Circ Ciutat dilluns, 11 d'abril de 2016

Les exposicions de ‘ciències’ van posar punt i final a la desena edició del Fòrum de Treballs de Recerca i Crèdits de Síntesi TRiCS. Durant les dues jornades que va durar, dijous 7 i divendres 8, el Complex Educatiu de Tarragona “La Laboral” va acollir 1627 alumnes, 255 ponents i 36 centres educatius de 5 comarques diferents, convertint-se en la “festa del coneixement” a la que aspirava.

El Fòrum TRiCS compleix 10 anys donant suport a la recerca. foto: AEQT

El Fòrum TRiCS compleix 10 anys donant suport a la recerca. foto: AEQT

La edició d’enguany era especial, i no només perquè es complís una dècada des que es va fer el primer fòrum, sino perquè incloïa una sèrie de novetats que implicaven un salt qualitatiu. Les incorporacions més notables han estat l’obertura temàtica, que ja no es cenyeix exclusivament a les branques de ciències i tecnologies, amb el notable augment de participants que això comporta, així com la incorporació de la Universitat Rovira i Virgili en la programació.

Una edició de rècord

Els estudiants de les branques de ciències i tecnologies van ser els protagonistes de la segona jornada. En total, 856 alumnes i 168 exposicions van formar el segon dia de treball, unes xifres que per si soles ja haurien batut tots els rècords d’assistència de la història del Fòrum TRiCS.

Després de les presentacions, la Universitat Rovira i Virgili va oferir 7 tallers diferents, vinculats amb els àmbits de la ciència i la tecnologia en els que va difondre algunes de les investigacions que realitza. La jornada, com el dia anterior, va començar amb l’acte inaugural de benvinguda presidit per l’Inspector d’Educació al Departament d’Ensenyament, Valero Camps; el president de la Comissió de Comunicació de l’AEQT, Marc Fargas; i el Rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré.

Tot i que el Fòrum TRiCS presencial va tancar les presentacions el divendres 8 d’abril, aquesta setamana s’ obrirà una de les novetats d’aquesta desena edició, el ‘TRiCS Talk’. Aquest certament vol compartir per la xarxa aquests treballs de recerca i crèdits de síntesi, en un Premi organitzat per l’AEQT que buscarà quina és la presentació més votada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar