loader
menu

CIUTAT

Primera passejada de mascotes per fomentar el civisme a la via pública

El Circ Ciutat dimecres, 13 d'abril de 2016

El diumenge 17 d’abril el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona organitza per primer cop una passejada de mascotes per conscienciar de la importància del civisme dels propietaris dels animals i dels ciutadans amb qui comparteixen la via pública.

Cartell de la passejada de gossos de Tarragona.

El recorregut començarà i acabarà davant de l’edifici de la Confraria de Pescadors on s’hi instal·larà una carpa on es podran formalitzar les inscripcions i on es lliuraran els dorsals corresponents. La passejada començarà a les 11 i s’allargarà fins les 12.30h, durant aquesta hora i mitja es recorreran 3 quilòmetres pel Moll de costa i el Serrallo. Durant el recorregut es farà una parada perquè els animals puguin descansar i beure aigua.

La jornada està oberta a totes les persones que tinguin mascota, però per inscriure-s’hi és imprescindible complir una sèrie de requisits com són dur lligat l’animal, que els gossos potencialment perillosos duguin morrió, dur bosses de femtes per recollir les dejeccions, que els gossos portin xip, seguir l’itinerari establert, així com respectar els vianants.

Les inscripcions a la passejada es poden fer a través de la pàgina web del Col·legi de veterinaris de Tarragona.

L'activitat compta amb la col·laboració de la URV i la fundació Tan Amigos amb el patrocini de Bayer i Vermut Yzaguirre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar