loader
menu

CIUTAT

Les acrobàcies de l'equip Bravo 3 Repsol tornaran a omplir el cel de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 13 d'abril de 2016

L’equip Bravo3 Repsol volarà, per quart any consecutiu, sobre el litoral de Tarragona per protagonitzar una nova exhibició aèria. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte, 16 d’abril, a les 12:30 hores. Els pilots Repsol desplegaran les seves habilitats sobre la platja del Miracle, en un espectacle que serà visible al llarg de tota la façana marítima, així com des d’altres punts elevats de la ciutat.

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte, 16 d’abril, al migdia

L’exhibició aèria, consolidada ja com un acte tradicional a la primavera de la capital tarragonina, tornarà a reunir a milers de persones al litoral de la ciutat per contemplar les espectaculars maniobres que els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, realitzaran als comandaments d’uns avions propulsats per 400 cavalls de potencia.

Una imatge de l'exhibició aèria de 2015. Foto: circdetarragona.com

Amb la Mediterrània de fons, exhibiran tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle únic carregat de figures i acrobàcies de màxima dificultat, com caigudes en picat, loopings, encreuaments a escassos metres de distancia entre els avions, tot a una velocitat màxima de 380 km/h, omplint de color i emoció el cel tarragoní.

Els pilots Repsol de vol acrobàtic compten amb un prestigi mundial, tal i com demostra el fet de que sumen, durant els últims anys, més de 25 medalles entre competicions nacionals i internacionals, i que han format part de l’equip nacional de vol acrobàtic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar