loader
menu

L'oposició vol saber si l'Ajuntament de TGN 'marca' d'aprop a les empreses de serveis subcontractades

El Circ dijous, 14 d'abril de 2016

Tres dels partits de l'oposició a l'Ajuntament de Tarragona, C's, ERC i la CUP, s'han unit per seguir més d'aprop les diferents empreses privades subcontractades que donen serveis a l'Ajuntament de TGN. Els tres grups municipals, que sumen 10 regidors, han traslladat a l'equip de govern del PSC, PP i Unió el seu interès a conèixer les formes de seguiment que hi ha per part del consistori sobre les diverses empreses privades que ofereixen serveis a la ciutat.

Foto: circdetarragona.com

Per tal de conèixer a fons el funcionament d’aquestes empreses i el compliment dels seus contractes de servei a la ciutadania, els tres partits van formular el passat 6 d’abril una petició per reunir-se amb el tripartit que mana a l'Ajuntament amb l'objectiu de recollir informacions de primera mà sobre aquestes empreses i el seguiment dels seus contractes.

Les tres formacions consideren que aquesta és una tasca que s’hauria d’estar fent a l’Ajuntament per tal de garantir a la ciutadania el correcte compliment dels contractes finançats amb diners públics, i pensen que els grups municipals haurien de tenir accés a aquest seguiment regularment.

Després que hagi passat una setmana sense obtenir resposta, els grups de l’oposició confien que al llarg de la propera setmana puguin ser atesos per l’actual responsable de contractació, el conseller José Luis Martín, o bé per l’anterior responsable, el Conseller Pau Pérez.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar