loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Jocs del 2017, omnipresents a les xarxes socials

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 15 d'abril de 2016

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ja estan presents també a la xarxa Instagram. El perfil @tarragona_2017 es convertirà en un nou canal de comunicació 2.0 per informar de l’actualitat dels Jocs a través de les xarxes socials. Aquest perfil se suma als de Facebook, Twitter, Youtube, Vimeo i Flickr, completant una presència a les principals xarxes socials del moment.

Foto: Ajuntament de TGN

La irrupció del 2017 a Instagram dels Jocs s'ha fet coincidir amb la convocatòria del concurs #CentresCivicsTGN, organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de TGN i en el qual també hi col·laboren la comunitat d'Instagramers de Tarragona i el Comitè Organitzador Tarragona 2017. El concurs porta com a lema "L'aigua i l'esport a Tarragona" .

El certamen començarà el proper dilluns 18 d'abril, i s'hi podran presentar imatges relacionades amb la quotidianitat de l'aigua a les nostres vides, ja sigui passejant per la platja, practicant esports o què representa per als participants "L'aigua i l'esport a Tarragona". Únicament a Instagram.

Les etiquetes

Per poder participar caldrà compartir les imatges amb les etiquetes #CentresCivicsTGN, #aiguaTGN2017, #Tarragona2017 i #igersTGN fins a l'11 de maig a les 22 hores.

Les persones participants han de ser majors d’edat, tenir un perfil públic a Instagram i ser seguidors dels perfils de @centrescivicsTGN, @igersTGN i @tarragona_2017.

Per facilitar la tasca als instagramers, al Concurs s'ha programat un Instawalk (sortida fotogràfica) al Bosc de la Marquesa, dissabte 7 de maig al matí. Podeu consultar les bases i inscriure's al Instawalk a la web www.tarragona.cat/centrescivics

Premis

L'any 2015 es van rebre 658 imatges i una selecció d'aquestes, a més a més de les guanyadores, van formar part d'una exposició itinerant, que enguany també es farà a la tardor.

Premis:

- Primer Premi: Una càmera esportiva i la producció d'una exposició itinerant per la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona de les millors imatges de la seva galeria a Instagram.

- Segon premi - Tarragona 2017: un passi doble per un any a una de les piscines i gimnasos municipals.

- Tercer premi: Inscripció gratuïta a dos cursos monogràfics de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona de la campanya Tardor 2016.

- Obsequi Tarragona 2017: Els Jocs Mediterranis entregaran un obsequi a tots els finalistes del concurs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar