loader
menu

CIUTAT

Comencen les tasques d'enderroc de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

El Circ Ciutat dilluns, 18 d'abril de 2016

Aquesta setmana comencen els treballs previs per a l’enderrocament de l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil, situada als carrers López Peláez cantonada amb Josepa Massanes. Un cop acabi l'enderroc, l'Ajuntament de Tarragona hi construïrà una trentena d'habitatges, 31 aparcaments, trasters i locals comercials a la planta baixa.

Oto: circdetarragona.com

Els nous habitatges tindran entre 65 i 105 m2, n’hi haurà de dues, tres i quatre habitacions, i segons el regidor de Territori, Josep Maria Milà, "seran de qualitat i a preus assequibles”.

Els edificis a desballestar ocupen una superfície de 2442 m2 i es componen de planta baixa i una primera planta pel costat de López Peláez i planta baixa més tres pisos pel carrer Josepa Massanes. L’enderrocament es farà manualment des de la planta tercera a la primera. Les parets i forjats sostre de la planta baixa s’enderrocaran a màquina.

El cost de la construcció dels nous pisos serà de 3,6 milions d’euros, que anirà a càrrec de l'empresa municipal d'habitatge, Smhausa. Durant l’execució de les obres es tallarà el carrer Lopez Peláez i es deixarà un carril per la sortida de vehicles del Pàrquing Saavedra.

Els treballs tindran una durada de tres mesos i les executarà l’empresa SEMAC, per un import de 105.561,21 € més IVA

L'Ajuntament de TGN ha recordat que el 13 d’abril de 2012 es va formalitzar l’adquisició de l’edifici que albergava l'antiga comandància de la Guarda Civil per un import de 786.877 euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar