loader
menu

CIUTAT

Tornen els Premis Dow, una oportunitat laboral real

El Circ Ciutat dilluns, 18 d'abril de 2016

El Premi Dow "Teach, learn and work" arriba a la 38a edició. Els guardons, que s'entregaran el dimarts 19 d'abril, valoren els mèrits acadèmics i humans, així com els projectes professionals i d’investigació dels alumnes que acaben els estudis superiors d’Enginyeria Química a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV).

Una imatge de l'entrega dels Premis Dow de 2015. Foto: circdetarragona.com

Des del 2013, la dotació del Premi Dow s’ha convertit en una oportunitat laboral real. En aquest sentit, el guanyador rep una oferta de feina relacionada amb l’enginyeria química dins del marc geogràfic de Dow EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica). En aquest context, el Premi Dow 2016 està dotat amb una posició laboral a la planta de Poliglicols a Dow Tarragona i amb una placa commemorativa.

Fruit de la col·laboració entre Dow i l’ETSEQ (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química) de la URV, el Premi Dow posa en pràctica aquelles competències i valors, a banda de les estrictament tècniques, que ambdues parts reconeixen importants pel futur personal i professional dels estudiants al llarg de la vida acadèmica: iniciativa, versalitat, lideratge, competència i responsabilitat, comunicació, treball en equip i orientació al client.

L’acte tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda, a l'Auditori situat dins de les instal·lacions de Dow, a l'autovia de Salou. Estarà presidit pel conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané. Per la seva banda, el vicepresident executiu i president de Dow Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Índia, Heinz Heller, pronunciarà la conferència: "Competitivitat, innovació i economia circular a Dow".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar