loader
menu

CIUTAT

El Tarragona dtapes obre els braços als creueristes

El Circ Ciutat dilluns, 18 d'abril de 2016

La ruta gastronòmica Tarragona dTapes escalfa motors. El primer concurs i ruta de tapes de Catalunya, que enguany tindrà lloc del 21 d'abril al 8 de maig, ha presentat la seva vuitena edició al restaurant Les Granotes.

A la foto, d'esquerra a dreta, Elvira Ferrando, tinent d?alcalde de l?Ajuntament; Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, Marc Martínez, director comercial de Moritz i Núria Vilanova, en representació del Banc de Sang.

La principal novetat té a veure amb l’edició de tapòdroms en anglès que és previst lliurar a tots els creueristes que durant els dies de la promoció arribin a Tarragona. Pel que fa a les xarxes socials s’incorpora la possibilitat de compartir l’experiència de les tapes a través d’Instagram @tarragonadtapes. I per celebrar el Centenari del Mercat, s’incorpora una tapa commemorativa que es despatxarà al Mercat.

Ara fa uns dies, des de la Cambra de Comerç, l'entitat organitzadora junt amb la cervesera Moritz, també es va anunciar que per primer any l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils ha vetllat per la qualitat de les propostes presentades a concurs.

El que són les senyes d’identitat del Tarragona dTapes es mantenen, un any més, com ara les tres zones de tapes a la ciutat (Serrallo, Centre i Part Alta); el preu unitari de la tapa a 2,5 euros, més beguda en maridatge i la TapaNuit a 3,5 euros. També es recupera el Tapòdrom en format llibret per tal de localitzar les 58 propostes que es presenten enguany, de les que vuit corresponen al còctel TapaNuit.

Es renova completament l’APP oficial del Tarragona dTapes, tant pel que fa al disseny com a la funcionalitat de l’aplicatiu que millora en aspectes com la geolocalització, que ara és guiada. Val a dir que aquest és el canal que tenen els tapejadors per votar les tapes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar