loader
menu

L'oposició de TGN s'ajunta per denunciar la duplicitat de càrrecs del cap de gabinet de l'alcalde

El Circ dilluns, 18 d'abril de 2016

Els cinc grups de l’oposició de l’Ajuntament de Tarragona (C's, ERC, CDC, CUP i ICV-EUiA) s'han posat d'acord per tornar a denunciar les accions del nou tripartit que governa a l'Ajuntament. En aquest cas, es mostren contraris a que el Cap de gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament, Josep Maria Bonet, compagini aquesta tasca amb la de gerent de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació.

Foto: circdetarragona.com

Bonet venia ocupant el càrrec de gerent de l’EMMCT des de l’any 2007, l'any en que Ballesteros va guanyar les seves primeres eleccions, i el passat mes d’octubre, davant la renúncia de Gustavo Cuadrado, va passar a assumir també les funcions de cap de gabinet d’alcaldia.

Ara, segons han denunciat els cinc grups de l'oposició, l'actual mà dreta de l'alcalde ha demanat autorització a l’Ajuntament de Tarragona per poder compatibilitzar les dues funcions.

Des de l’oposició denuncien que la doble tasca de Bonet atemptaria contra la independència que se li pressuposa a un mitjà públic com Tarragona Ràdio i podria generar un conflicte d’interessos contrari a l’interès públic.

El bloc que formen C's, ERC, CDC, CUP i ICV considera que la persona que actua de mà dreta de l’alcalde Ballesteros no hauria d’exercir de gerent de la ràdio municipal ja que pot generar ingerències en els continguts de l’emissora pública. Expliquen també que l’equip de govern justifica aquesta doble funció per un interès públic que no té cap fonament jurídic.

L’autorització per a que l'assessor de l'alcalde pugui compaginar les tasques de gerent de l'emissora municipal i de cap de gabinet d’alcaldia es votarà en el plenari d’aquest divendres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar