loader
menu

CIUTAT

La Generalitat apuja a 14ME la partida per a l'obra del Palau d'Esports de Campclar

El Circ Ciutat dimarts, 19 d'abril de 2016

L'obra de construcció del palau d'esports dels Jocs Mediterranis del 2017 es dividirà en tres fases per tal d'agilitzar-ne el procès i alhora escurçar els terminis. A contra rellotge, el Govern de la Generalitat ha decidit dividir els treballs en tres apartats: Obra civil, Arquitectura i Instal·lacions.

Els treballs es dividiran en tres fases: obra civil, arquitectura i instal·lacions. L'equipament ha d'estar llest el maig de 2017

El Consel de Govern ha anunciat, a més, que incrementa el pressupost per a la infraestructura sobre la qual pivotarà tota l'Anella Mediterrània, que passa de 12.403.395 euros a 14.700.00 euros. L'obra civil i l'arquitectura s'enduen més de 5,5 ME cadascuna, mentre que els 3,2 ME restants es destinaran a instal·lacions.

Imatge virtual del nou pavelló de Campclar. Foto: Tarragona 2017

Des del Govern s'ha matisat que el pressupost de cadascuna d’aquestes fases és indicatiu però la suma total és l’import màxim de l’encàrrec efectuat a Infrestructures.cat.

"Optimitzar tècnicament l'execució"

A menys de quinze mesos perquè arribin els Jocs no es pot perdre ni un minut. Per això, en paraules tècniques, el Govern ha vingut a dir que s'anirà tant ràpid com es pugui: "Cal assegurar l’acabament de les obres en termini, motiu pel qual, atenent raons d’interès públic, es considera adient optimitzar tècnicament l’execució de l’actuació executant les obres en les tres fases abans esmentades".

Ballesteros: "M'ho va dir el President per telèfon"

L'alcalde de Tarragona ha reiterat el missatge que ve donant: "Confiem amb que la Generalitat complirà el seu compromís. M'ho va dir el President per telèfon", ha explicat Ballesteros. Cap comentari sobre el nou model per tirar endavant l'obra del pavelló de Campclar: "No podem opinar sobre processos interns d'altres administracions. Ens ha ofert el seu cronograma de l'obra i encaixa. Un mes abans dels Jocs tindrem pavelló".

Pel que fa al centre aquàtic, Ballesteros ha insistit que no anirà "ni a Reus ni a les Picornell". L'alcalde de TGN ha explicat que "en tres o quatre setmanes hi haurà notícia", i que la visita de la Ministra de Foment, Ana Pastor, el cap de setmana passat va ser molt "clau". "Ens va oferir les solucions. Ho tenim finançat pràcticament tot", ha avançat l'alcalde durant una visita d'obres a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil.

De moment, però, l'únic compromès pel Govern del PP per als Jocs del Mediterrani són 3,4 ME; lluny dels 15 ME inicialment previstos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar