loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN aplaudeix la celeritat amb la nova licitació del palau d'esports dels Jocs

El Circ Ciutat dimarts, 19 d'abril de 2016

El coordinador general dels Jocs Mediterranis i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, ha mostrat la seva satisfacció i ha agraït a la Generalitat “el seu rigor, compromís i solvència per desbloquejar la construcció del Palau d’Esports dels Jocs, així com l’excel·lent coordinació entre l’organització dels Jocs i el Govern de la Generalitat. "

El regidor responsable dels Jocs, Javier Villamayor. Foto: circdetarragona.com

El responsable polític dels Jocs també ha recordat que "la confiança en el Departament d’Infraestructures sempre ha estat total i estem convençuts que el nou procés de licitació que s’obrirà en els propers dies ens durà a disposar del Palau d’Esports que Tarragona i tot el país mereix per un esdeveniment de la rellevància d’uns Jocs Mediterranis. "

Com ja havia fet l'alcalde Ballesteros al matí, Villamayor ha reiterat que "el recolzament que en el seu dia va manifestar el President de la Generalitat, Artur Mas, i l’actual President, Carles Puigdemont, evidencia el suport i la implicació que sempre ha tingut l’executiu català. Un cop més es demostra que un projecte que és bo per Tarragona és bo pel país”.

Cal recordar que el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va reiterar davant el ple del Parlament el seu recolzament als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, els quals considera “un projecte estratègic al qual el govern acompanyarà en tot moment”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar