loader
menu

CIUTAT

El segon cotxe oficial de l'Ajuntament torna a fer quilòmetres

Sergi Casado Ciutat dijous, 21 d'abril de 2016

L'Ajuntament de Tarragona disposa de dos cotxes oficials. Un, destinat les 24 hores a l'alcalde, i un altre, de gamma inferior, per a ús divers de la resta de regidors. Des de sempre, tant el cotxe oficial de Ballesteros com el segon vehicle oficial s'aparcaven al pàrquing de la plaça de la Font, de molt fàcil accès des del Palau Municipal.

Una imatge de la façana de la caserna de la Guàrdia Urbana. Foto: circdetarragona.com

Des de fa un parell de mesos, però, aquest segon vehicle ja no passa les nits a la plaça de la Font. Per què? Segons ha pogut saber el Circ, l'audi A4 que fa les funcions de segon cotxe oficial de l'Ajuntament (el de l'alcalde és un A6) ha traslladat la seva seu al pàrquing de la nova caserna de la Guàrdia Urbana, a la zona de Joan XXIII, a una distància considerable de la plaça de la Font.

El canvi de lloc d'estacionament de l'esmentat segon vehicle coincideix en el temps, casualment, amb el recent pacte de govern a l'Ajuntament de Tarragona, entre el PSC, PP i Unió. Ha estat a partir de llavors, quan el segon vehicle de l'Ajuntament ha canviat de lloc i també ha començat a fer quilòmetres.

Però una cosa és si l'ús que se'n fa és l'adequat, o no. Un dels usuaris d'aquest segon cotxe és el nou Conseller de Presidència i Estratègies de Ciutat, el popular Alejandro Fernández. Fonts ben informades van explicar al Circ ara fa unes setmanes que Fernández havia arribat al Parlament alguns dies amb el cotxe municipal. L'acompanyava un xòfer, que també fa d'escorta i guarda espatlles.

Fa uns dies, el Circ va preguntar a Alejandro Fernández si estava utilitzant un cotxe de l'Ajuntament per assistir al Parlament, on hi va només com a diputat del Partit Popular, però va evitar fer declaracions. Les fonts municipals consultades tampoc van aclarir si Fernández havia utilitzat el vehicle per a ús com a diputat.

El portaveu popular i primer Tinent d'Alcalde de Tarragona és, ara mateix, l'únic regidor de l'Ajuntament que alhora també és Diputat al Parlament. Lorena Roldán, de Ciutadans, va deixar el seu escó de regidora al palau municipal quan va ser escollida a les llistes del Parlament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar