loader
menu

CIUTAT

Els comerços de la Via T posen en marxa una nova campanya de fidelització: 'Les 1000 i 1'

El Circ Ciutat dijous, 21 d'abril de 2016

L'agrupació de comerciants Via T de Tarragona ha engegat una nova campanya de fidelització al client amb el lema “Les 1000 i 1”, que començarà el proper dilluns 25 d’abril i finalitzarà el 20 de maig. Les 50 botigues que participen a la campanya repartiran butlletes als seus clients o consumidors i es dipositaran en una urna. Les butlletes entraran en un sorteig de 1000 euros, que es distribuiran en tres premis: 1r premi 500€ ; 2n premi 300€ i 3r premi 200€.

D'esquerra a dreta, la dinamitzadora de la Via T, Judith Sentis; la consellera de Comerç, Elvira Ferrando; la vicepresidenta de la Via T, Sonia Mateo, i el gerent de vendes de l?Agrupació, Rafael Segarra, en la roda de premsa celebrada aquest matí. Foto: Mauri

Els premis només es podran canviar en els establiments que participin a la campanya, els quals sortiran indicats en el revers de la butlleta amb l’adreça o sector.

El sorteig serà el 24 de maig i els noms dels guanyadors seran publicats el mateix dia a la web i les xarxes socials de la Via T.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar