loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'espectacle homenatge a Mecano arribarà a TGN a finals d'any

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 21 d'abril de 2016

Els fans de Mecano tenen una cita a Tarragona a finals d'any. El 17 de desembre, al Palau de Congressos de TGN, es representaran dues funcions de "La Fuerza del Destino", un espectacle musical de gran format per a tots els públics i amb música en directe. Estils com pop, rock, salsa, jazz, soul o flamenc sonen de la mà de cinc grans músics dirigits per Alexander Pantchenko, que ja va realitzar aquesta tasca en l'últim musical de Nacho Cano.

Foto: Palau de Congressos de TGN

“La Fuerza del Destino” recorre les cançons de Mecano utilitzant un viatge en metro com fil conductor de la història. Un espai molt ben trobat que identifica el moviment urbà de “la movida madrilenya” del anys 80.

La posada en escena està dirigida per Hansel Cereza, cofundador de La Fura dels Baus que ha treballat en projectes com Love de Cirque du Soleil, Ángeles Caiguts del Ballet Nacional, o A, un musical de Nacho Cano. La direcció artística ha estat portada a terme per Pedro Casas i Mapi Molina, tots dos llicenciats en la RESAD de Madrid, i aquesta última, actriu i cantant dels dos musicals de Nacho Cano.

El cos de ball el formen vuit ballarins amb grans trajectòries en els millors musicals dels últims anys i compta a més amb dos dels millors especialistes en salsa acrobàtica del nostre país. Les coreografies han estat creades per Alberto Escobar, ballarí i coreògraf amb una extensa formació que ha participat en les millors produccions ininterrompudament des del seu pas per “Hoy no me puedo levantar”.

Les entrades ja estan a la venda a través del portal de la productora Alborea Producciones amb un preu d’entre 30€ i 35€, despeses de gestió no incloses. Des de la pàgina web del Palau Firal i de Congressos de Tarragona també s’enllaça a la venda d’entrades http://www.palautarragona.com/CA/mecano-fuerza-destino/

Mecano va fer el seu darrer concert el setembre de 1992 i des d’aleshores molts seguidors han volgut reviure les seves cançons en directe i emocionar-se novament amb els temes que van marcar tota una època.

En sessions de tarda i vespre (18 i 21.30h), Tarragona podrà gaudir d’aquest espectacle emocionant i reviure les cançons i els records que van marcar una època i una generació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar