loader
menu

El vot de qualitat de l'alcalde de TGN autoritza la duplicitat de càrrecs del seu cap de gabinet

El Circ divendres, 22 d'abril de 2016

El vot de qualitat de l'alcalde ha fet possible que el ple de Tarragona autoritzi la duplicitat de càrrecs del Cap de Gabinet d'Alcaldia. L'assessor i mà dreta de Ballesteros, Josep Maria Bonet, compatibilitzarà a partir d'ara la seva tasca al gabinet d'Alcaldia i a la vegada tornarà a agafar les regnes de l'empresa municipal de Mitjans de Comunicació (EMMCT), de la qual n'ha estat el gerent durant els darrers anys.

Una imatge del ple d'avui, 22 d'abril. Foto: @tgnajuntament

Tots els grups de l'oposició hi han votat en contra, i després d'un empat entre vots afirmatius i negatius, Ballesteros ha fet ús del seu poder com a màxim representant municipal perquè triomfés el Sí.

El batlle tarragoní ho ha justificat recordant que amb aquesta mesura, les arques municipals s'estalvia el 70 per cent d'un sou. El seu soci de govern, Alejandro Fernández (PP) ha defensat la mesura, tot assegurant que la persona que ocupa els dos càrrecs garanteix la neutralitat de l'emissora municipal Tarragona Ràdio, principal actiu de l'empresa municipal de mitjans de comunicació.

D'entre l'oposició, el portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, i el d'ERC, Pau Ricomà, han lamentat la situació generada i s'han preguntat si cal o no una gerència.

A partir d'ara, només Llorito

El plenari també ha donat el vistiplau, encara que amb els vots en contra de C's i PP, a la recuperació del topònim Llorito, tal com proposa l'Institut d'Estudis Catalans. Això farà que tots els cartells per denominar el santuari i que portin el terme Loreto s'hauran de modificar per Llorito. .

Així mateix, també ha quedat aprovada la creació de la comissió de treball que ha de redactar l'avantprojecte del Reglament i ordenances de Tarragona Film Office.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar