loader
menu

CIUTAT

TGN tindrà dos parcs infantils tematitzats amb el Seguici

El Circ Ciutat divendres, 22 d'abril de 2016

L'Ajuntament de Tarragona muntarà dos parcs infantils tematitzat amb el Seguici Popular. L'un, al carrer Ixart, a la nova zona generada al xamfrà amb Estanislau Figueres; i l'altre, al carrer Cervantes. L'anunci l'ha fet la regidora de Comerç i Turisme, Elvira Ferrando, durant el debat d'una moció presentada per l'Associació de Veïns Tarragona Centre.

Una imatge del carrer Ixart, cantonada amb Estanislau Figueres. Foto: circdetarragona.com

La moció, que no ha prosperat després d'un empat a 13 vots, ha estat presentada per l'ens veïnal i assumida per l'oposició, i demanava, entre d'altres que s’instal·lés un parc infantil a la plaça Corsini un cop es reobri el mercat central.

D'altra banda, en el ple s'ha donat llum verd definitiu al projecte de passarel·la que ha d'unir el Balcó del Mediterrani amb la platja del Miracle. S'ha aprovat definitivament el projecte amb l’únic vot en contra d’ICV-EUiA. La passarel·la disposarà de dos ascensors i tindrà més de 300 metres de recorregut.

L'obra, que salvarà un desnivell d'uns 17 metres, inclou rampes i vials d'accés a banda i banda de les vies del tren i està finançada per l'Autoritat Portuària de Tarragona, que assumeix el milió d'euros que costarà. Segons ha explicat Ballesteros, la connexió entre la Baixada del Toro i el passeig marítim i la platja serà una realitat l’any vinent.

A més, TGN actuarà per acabar amb els abocadors il.legals. El ple ha donat suport per unanimitat a la moció entrada a registre pel grup de tuitaires #TgnTT. La consellera de neteja, Ivana Martínez, ha fet també una crida per frenar l’incivisme de la gent. Diu que tothom disposa d’eines per evitar llençar brossa de manera incontrolada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar