loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2017 també fa 'postureo' al Godó

El Circ Ciutat divendres, 22 d'abril de 2016

El trofeu Godó de tennis és un dels esdeveniments esportius i socials per excel·lència al nostre país. Polítics, empresaris, esportistes d'elit, gent de la cultura, directors de grans empreses patrocinadores o famosos, són algunes de les personalitats singulars que transiten aquests dies per l'entorn del Reial Club Tennis Barcelona.

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

Fotos: Tarragona 2017

El Comitè Organitzador de Tarragona 2017 també hi ha estat present, i ha aconseguit promocionar l'esdeveniment. S'hi han desplaçat alcaldes, autoritats i representants dels 16 municipis seu dels Jocs Mediterranis, que han mostrat el seu suport a Tarragona 2017 durant l’acte institucional de presentació que ha tingut lloc aquesta tarda al Barcelona Open Banc Sabadell.

Una delegació tarragonina encapçalada per l’alcalde i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat present a l’espai que els Jocs han disposat avui al village del torneig, per on han passat patrocinadors i personalitats del món de la cultura, l’esport i la política, com el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui també ha mostrat el seu recolzament i implicació amb Tarragona 2017.

Emmirallats en els Jocs del 92

Ballesteros ha assegurat que “els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 s’emmirallen en el model esportiu de Barcelona perquè es tracta d’un model per a tot el món. Estem convençuts que farem uns grans Jocs, que promouran l’esperit de concòrdia, diàleg i pau al Mediterrani i que ens reforçaran no només com a territori sinó també com a país”.

Per la seva banda, la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, ha mostrat el seu suport als Jocs Mediterranis i ha afegit que “com no podia ser d’una altra manera Barcelona està sempre al costat dels grans esdeveniments esportius i encara més amb un esdeveniment com Tarragona 2017, que aposta per la cooperació, la solidaritat i el diàleg”.

Presència al village

Gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Barcelona, Tarragona 2017 ha estat present durant tota la jornada d’avui al village del torneig. L’espai dels Jocs ha servit d’una banda, de punt d’informació, promoció dels Jocs i captació de voluntaris, i de l’altra, de punt de trobada amb patrocinadors, autoritats i alcaldes dels diferents municipis seu dels Jocs. Cal recordar que Barcelona serà una de les seus dels Jocs Mediterranis: el Reial Club de Polo de Barcelona acollirà la competició d’hípica el 2017.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar