loader
menu

CIUTAT

Prop del 80 per cent dels paradistes demana el trasllat al nou Mercat Central

El Circ Ciutat dilluns, 25 d'abril de 2016

El dia de Sant Jordi va acabar el termini de 15 dies perquè els paradistes de la carpa demanessin el trasllat al nou edifici. Dels 61 que operen actualment, 47 estan interessats a traslladar-se a les noves concessions del Mercat.

Foto: circdetarragona.com

La regidora de Comerç i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando. Foto: Mauri

La xifra representa el 77 per cent de les parades actuals, segons ha manifestat la consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando.

Ara Espimsa estudiarà la documentació que ha presentat cada concessionari i després procedirà a la distribució dels diferents punts de venda en el nou Mercat Central, per tal de que cada establiment iniciï les seves obres; properament, les parades que han quedat vacants es trauran a concurs públic per a la seva concessió. La previsió és que el Mercat obri al públic entre Santa Tecla i el mes d’octubre.

D’aquestes 47 sol·licituds la distribució per modalitats de venda són les següents:

- 20 punts de venda genèrics de carn, com: carnisseries, xarcuteries, pollastreries i precuinats

- 11 punts de venda de peix i marisc

- 9 de fruita i verdura

- 7 punts de venda són genèrics de diferents modalitats com: pesca salada, fleca, bar i fruits secs.

La consellera Ferrando ha valorat molt positivament el nombre d’establiments que volen continuar en el nou mercat que són 47, dels 61 que hi ha actualment, el que representa el 77% dels paradistes” i ha afirmat que “el nou mercat serà un espai modern i adequat als hàbits, horaris i tendències actuals; serà un punt d’atracció del centre comercial de la ciutat amb un bons accessos i uns serveis de qualitat”.

(Més informació sobre el trasllat dels paradistes al nou Mercat)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar