loader
menu

CIUTAT

Els monoleguistes científics de la URV surten de gira per les escoles

El Circ Ciutat dilluns, 25 d'abril de 2016

Quatre dels set doctorands de la Universitat Rovira i Virgili que van participar en el concurs de monòlegs científics "Vols saber què investigo?" van actuar davant dels alumnes de primer i de segon d’ESO de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona.

Foto: URV

Foto: URV

És la primera vegada que els doctorands surten de gira amb els seus monòlegs científics. L'objectiu, en aquesta ocasió, és fer arribar la ciència als escolars a través dels seus discursos còmics sobre la ciència.

Els monòlegs es van representar durant el matí de divendres a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, amb aquests títols: "Les micotoxines no vénen dels micos", d’Eugènia Miró; "Por qué entendemos las frases con errores?", d’Adrià Torrens; "Rompamos el agua", d’Ignacio Funes –la tesi doctoral del qual li dirigeix un investigador de l’Institut Català d’Investigació Química-, i "Pedalejant per la comunicació", de Helle Kettner.

Aquest va ser un dels actes que es van organitzar des de l’institut, en col·laboració de la URV, com a prèvia de la diada de Sant Jordi.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar