loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

CIUTAT

Els monoleguistes científics de la URV surten de gira per les escoles

El Circ Ciutat dilluns, 25 d'abril de 2016

Quatre dels set doctorands de la Universitat Rovira i Virgili que van participar en el concurs de monòlegs científics "Vols saber què investigo?" van actuar davant dels alumnes de primer i de segon d’ESO de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona.

Foto: URV

Foto: URV

És la primera vegada que els doctorands surten de gira amb els seus monòlegs científics. L'objectiu, en aquesta ocasió, és fer arribar la ciència als escolars a través dels seus discursos còmics sobre la ciència.

Els monòlegs es van representar durant el matí de divendres a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, amb aquests títols: "Les micotoxines no vénen dels micos", d’Eugènia Miró; "Por qué entendemos las frases con errores?", d’Adrià Torrens; "Rompamos el agua", d’Ignacio Funes –la tesi doctoral del qual li dirigeix un investigador de l’Institut Català d’Investigació Química-, i "Pedalejant per la comunicació", de Helle Kettner.

Aquest va ser un dels actes que es van organitzar des de l’institut, en col·laboració de la URV, com a prèvia de la diada de Sant Jordi.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar