loader
menu

CIUTAT

El Nàstic denuncia a la LFP les males arts del Llagostera

El Circ Ciutat dilluns, 25 d'abril de 2016

El Nàstic ha esclatat i ha reaccionat després del mal tracte dispensat pel Llagostera cap a l'afició grana en el partit de lliga del passat dissabte 23 d'abril. Alguns aficionats tarragonins van trigar fins a 23 minuts en arribar a la seva localitat; un fet que l'entitat grana no vol que passi desapercebuda.

Una imatge de l'afició grana a Llagostera, amb l'alcalde Ballesteros i el president grana, Josep Maria Andreu. Foto: Cristina Aguilar/Més TGN

Per això, la SAE grana ha presentat una queixa formal a la Lliga de Futbol Professional.

Des del Nàstic es recorda que mentre succeïen aquests fets, els representants del Nàstic presents a Palamós van requerir la presència del Director de Partit de LaLiga en l’accés de l’afició nastiquera, per tal d’anotar i enregistrar els incidents.

Finalment, la SAE ha decidit queixar-se oficialment a la LFP, mostrant així el malestar i tracte rebut per part del Llagostera als prop de 500 aficionats que es van desplaçar des de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar