loader
menu

Clatellada de Ciutadans i d'Esquerra a Ballesteros per la seva mala gestió de TGN

El Circ dimarts, 26 d'abril de 2016

El grup d'opinió Tàrraco Activa va celebrar dilluns seu cinquè sopar-coloqui i va comptar amb els líders dels dos principals partits a l'oposició a l'Ajuntament: el portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, i el seu homòleg d'Esquerra, Pau Ricomà. Tant l'un com l'altre van radiografiar la realitat tarragonina i no es van estalviar crítiques cap a la gestió de Ballesteros i dels seus nous socis de govern.

Foto: Tàrraco Activa

Els últims convidat als sopar de Tàrraco Activa van ser el portaveu del PP, Alejandro Fernández, i el regidor José Luis Martín, i ja com a tinents d'alcalde. "O transformem Tarragona, o ho passarem molt malament", vaticinava el popular.

Doncs Viñuales i Ricomà pensen que no s'ha transformat res. Els dos van aprofitar el marc de la trobada amb els membres de Tàrraco Activa per etzibar una nova clatellada a la gestió de l'equip de govern.

Ni Viñuales ni Ricomà es van mossegar la llengua. Tots dos van començar la seva intervenció de manera gairebé idèntica, coincidint en què en aquest primer any del tercer mandat de Ballesteros “la ciutat no ha canviat en res”. Viñuales va recordar que els problemes principals de Tarragona “continuen sent exactament els mateixos que ara fa un any. No hi ha hagut canvis”.

Per a Ricomà, el govern de Ballesteros té tres problemes principalment: “l’organització administrativa, la manca d’un pla estratègic i la poca confiança que el govern sembla tenir en ell mateix”.

Un dels punts que més va cridar l’atenció durant les seves intervencions és que tot i situar-se en plànols ideològicament molt allunyats, Viñuales i Ricomà van coincidir en múltiples ocasions a l’hora de remarcar quins són els problemes i quines haurien de ser les solucions.

“El debat ha estat molt interessant, amb molts punts de vista, i això és el que perseguim”, ha apuntat el portaveu de Tarraco Activa, Carles Pedreño, qui ha celebrat “que tant els membres del grup com els ponents que estan participant acabin sempre satisfets de les dinàmiques que es creen durant els col·loquis”.

Pedreño també ha mostrat la seva satisfacció pel fet que “avui hi han assistit moltes cares noves, i cada vegada estem més consolidats. D’aquí a poc començarem una nova fase al grup, ja que volem obrir Tarraco Activa a la ciutadania amb la celebració d’un acte obert. La nostra idea és tenir cada vegada més força i anem pel bon camí per aconseguir-ho”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar