loader
menu

CIUTAT

La Xarxa Santa Tecla ampliarà l'horari dels quiròfans per atendre pacients derivats del Joan XXIII

El Circ Ciutat dimarts, 26 d'abril de 2016

La Xarxa de Santa Tecla ha anunciat que ampliarà l'horari dels seus quiròfans per assumir l’activitat addicional generada per l’atenció de pacients derivats de Joan XXIII.

Foto: circdetarragona.com

Per tal d’atendre els 969 pacients procedents de Joan XXIII dins dels terminis marcats en els processos quirúrgics garantits, els centres de la Xarxa de Santa Tecla ampliaran els horaris de quiròfan amb l’objectiu de fer front a l’encàrrec del CatSalut i sense que aquesta activitat addicional produeixi cap afectació en el contingent de processos quirúrgics que els centres ja tenen programats en la seva activitat ordinària.

Davant l'anunci de la Regió Sanitària de Tarragona d'iniciar un pla específic de derivació de pacients quirúrgics de l'Hospital Joan XXIII, des de la direcció de la Xarxa de Santa Tecla han ofert tant els equips professionals com els recursos tècnics de l'Hospital de Santa Tecla, del Vendrell i del Complex Sanitari de Llevant perquè assumeixin l'encàrrec del Servei Català de Salut (SCS).

Els pacients que ja estaven en llista d'espera per ser operats en qualsevol centre de la Xarxa de Santa Tecla no es veuran afectats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar