loader
menu

CIUTAT

'Som els indignats del Mercat'

El Circ Ciutat dimecres, 27 d'abril de 2016

Més d'una quarantena de paradistes del Mercat de Tarragona, a títol individual, han alçat la veu per denunciar els horaris que es preveuen aplicar un cop s'inauguri el nou edifici: de 9 a 21h.

Una quarantena de paradistes del Mercat Central s'oposen a obrir durant 12 hores al nou edifici

"Tots som petits autònoms, i no grans empresaris, a aquests ja els va bé treballar 12 hores, però la resta no ens ho podem permetre", ha relatat Àngels Martínez, una de les paradistes portaveus. "Som els indignats", cridaven els venedors.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Denuncien que tant l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, com la presidenta de l'empresa de mercats, Elvira Ferrando, els han desatès i no han escoltat les peticions dels petits empresaris que habiten dins de la carpa. "A aquesta senyora (Elvira Ferrando) només la veig sortir als diaris dient que tot està consensuat i volem que ens ho expliqui", ha relatat Àngels. "Volem explicar-los les nostres inquietuds perquè no sabem qui està decidint per les nostres vides", han continuat els paradistes.

Un altre del recel dels comerciants, que han actuat al marge de l'associació de paradistes, és la possible sanció per incompliment dels horaris: "No volem que ens diguin que ens sancionaran si no obrim, i que a la tercera sanció ens poden prendre la concessió. Nosaltres no ens podem hipotecar durant 10 anys".

L'obertura dels dilluns és un altre punt de discòrdia. "Si ens fan obrir els dilluns, això és igual a no vendre producte fresc", alerten. Totes aquestes consideracions i d'altres són les que volen transmetre a l'alcalde i a la regidora Ferrando, encara que, de moment, no els han donat hora. Davant d'aquest greuge, els paradistes s'han indignat, fins al punt d'assegurar que Ballesteros "és el gran frau de la meva vida".

Consulta un vídeo sobre els paradistes a la pàgina de facebook del Circ: www.facebook.com/Circdetarragonacom


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar