loader
menu

CIUTAT

L'entorn del Nou Estadi recupera el pàrquing de la ITV

El Circ Ciutat dijous, 28 d'abril de 2016

Millores en els accessos al Nou Estadi. L’Ajuntament de Tarragona ha arribat a un acord amb l’empresa Inversions i Promocions Urbanístiques Tarraco, SA per recuperar per a l’estacionament de vehicles els terrenys que hi ha entre la ITV i l'estadi del Nàstic i que des de feia uns quants mesos no estaven disponibles per causes alienes a l’empresa propietària.

Foto: Cedida per Tarragona21.cat

D'aquesta manera, es recupera aquest espai imprescindible per descongestionar la zona i millorar la mobilitat tant de persones com de vehicles. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i el conseller de Territori, Josep Maria Milà, s’han mostrat molt satisfets amb aquest acord i han agraït “la bona disposició de l’empresa, facilitant uns terrenys de la seva propietat que són importants per solucionar la mobilitat i desembussar de vehicles aquest punt de la ciutat, sobretot els dies de partit al Nou Estadi”.

En aquest sentit han manifestat que “la col·laboració per part de l’empresa propietària dels terrenys ha estat total i absoluta des del primer moment que es van iniciar les converses i que han culminat amb la cessió de l’espai”.

L’acord adquireix més rellevància si es té en compte que l’afluència de persones al Nou Estadi ha augmentat i es preveu que continuï aquesta evolució en els propers partits de competició. L'útim dia de partit es van fregar els 11.000 espectadors i per al del diumenge, contra el MIrandés, l'assistència serà superior amb quasi tota probabilitat. L’ús per a estacionament ja serà possible.

L’entesa entre empresa i consistori també possibilita l’ús dels mateixos terrenys com a pàrquing dissuasori a la Vall de l’Arrabassada la resta de dies. Aquesta empresa, pionera en la creació de pàrquings dissuasoris, ja té cedits des de fa anys dos espais més de la seva propietat que compleixen aquesta funció, un a l’Avinguda Països Catalans i l’altra al Cementiri.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar