loader
menu

CIUTAT

Nou compte enrere per a l'obra del palau d'esports de Campclar

El Circ Ciutat dijous, 28 d'abril de 2016

Després de dos intents fallits, el Consell d’Administració d’Infraestructures.cat ha tornat a donar el seu vistiplau per començar a tramitar la licitació de les obres del Palau d’Esports Camp Clar a Tarragona.

Una imatge virtual del futur palau d'esports dels Jocs de 2017. Foto: circdetarragona.com

Com ja va anunciar el Govern de la Generalitat, la construcció del pavelló es licitarà en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions i l'import màxim de licitació serà de 14,7 ME (iva inclòs). El Govern ha informat que la licitació es farà pel tràmit d’urgència.

L'obra civil, en sis mesos

Demà divendres, Infraestructures.cat farà públiques al seu web les característiques de la licitació del projecte d’obra civil, que s’estructura en tres capítols principals: fonamentació, estructura i coberta del pavelló.

L’import de sortida és de 5.479.475,54 euros (IVA inclòs), i el termini d’execució és de 6 mesos des de l’acte de signatura d’inici d’obra. Les empreses interessades tenen fins al 12 de maig per presentar les seves ofertes. L‘adjudicació de les obres d’aquest primer projecte està prevista per a finals del mateix mes.

L’arquitectura i les instal·lacions es licitaran a mesura que els respectius projectes constructius siguin aprovats pel Consell Català de l’Esport, que és l’òrgan que encarrega l’obra. El Palau d’Esports de Tarragona 2017 és un dels equipaments estrella dels Jocs de la Mediterrània. Es construirà a l’anomenada anella olímpica del barri de Camp Clar i tindrà una capacitat per a 5.000 espectadors.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar