loader
menu

CIUTAT

Un desnonament en un pis de TGN permet desmantellar un laboratori clandestí de cocaïna

El Circ Ciutat diumenge, 01 de maig de 2016

Una operació conjunta entre els Mossos i la Guàrdia Civil ha permès desmantellar a Tarragona un laboratori en el qual s’adulterava cocaïna i van la detenir les persones que hi treballaven.

El preu de les substàncies comissades és d'uns 9 milions d'euros al mercat il·lícit

La investigació es va iniciar el mes de juliol de 2015 arran d’un desnonament hipotecari a Tarragona. Els Mossos d’Esquadra van descobrir que a l’interior d’aquell immoble (no s'ha fet pública l'adreça de l'immoble) s’havia construït un laboratori per a l’adulteració del clorhidrat de cocaïna. Aquí també s’empaquetava i es distribuïa la droga entre els traficants.

Fotos: Mossos

Fotos: Mossos

Els sospitosos havien adaptat el domicili d’una manera tan acurada que era molt complicat detectar el laboratori. Segons els primers indicis, els individus van abandonar el pis de manera sobtada i, tal com es va saber durant els mesos següents, havien fugit de Catalunya.

Immediatament, els investigadors van saber que la Guàrdia Civil també investigava a algun dels sospitosos per fets similars. Per tant, es va establir un Equip Conjunt d’Investigació per coordinar els esforços entre ambdós cossos policials.

Fruit del treball conjunt entre la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos i l'Equip de Deliqüència Organitzada i Anti droga de la Guàrdia Civil de Tarragona es van detenir tres persones de nacionalitat marroquina entre els mesos de març i abril de 2016 i van intervenir uns cinc quilograms de cocaïna i 17 d’haixix.

El preu d’aquestes substàncies al mercat il·lícit és d’uns nou milions d’euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar