loader
menu

Un ex regidor del PSC als Pallaresos serà el nou gerent de l'Empresa de Transports de TGN

El Circ dimarts, 03 de maig de 2016

El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) va donar llum verd ahir a la contractació d'un nou gerent. El nou màxim responsable de l'ens municipal serà l'advocat i ex regidor del PSC als Pallaresos Néstor Cañete Garcia, de 41 anys.

Foto: circdetarragona.com

Cañete substitueix en el càrrec Mario Cortés, que va dimitir del càrrec l'octubre de l'any passat, just uns dies després que Ciutadans denunciés que a l'EMT s'hi havien practicat irregularitats administratives.

L’advocat Néstor Cañete García (Barcelona, 1975) ha estat seleccionat d’entre els cinc finalistes. Cañete ha destacat en lideratge, presa de decisions, negociació, resolució de conflictes i orientació a resultats, elements directius que “garanteixen que tècnicament està perfectament preparat per les responsabilitats que haurà d’assumir” ha comentat la presidenta del Consell d’Administració, Begoña Floria.

El nou gerent de l'EMT és Llicenciat en dret, Màster en gestió d’empreses i postgrau en Dret Laboral i Seguretat Social. Té una àmplia experiència en direcció de recursos humans, així com d’assessorament en aspectes financers comptables i administratius en empreses públiques. La plaça és d'alta direcció i compta amb una retribució anual de 70.000 euros.

Més de 50 persones presentades

A la convocatòria es van presentar 51 candidats. D’aquests, van quedar 5 finalistes per puntuació de mèrits, que realitzaren l’avaluació directiva mitjançant entrevista personal.

Aquesta avaluació l’ha realitzat l’empresa Talengo, guanyadora del procediment obert convocat el mes de setembre per portar a terme aquest procés de selecció.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar