loader
menu

CIUTAT

La Guàrdia Civil registra l'Ajuntament de TGN i deté l'ex cap de gabinet de Ballesteros pel cas Inipro

El Circ Ciutat dimecres, 04 de maig de 2016

La Guàrdia Civil està registrant a hores d'ara l'Ajuntament de Tarragona i també un despatx de Reus en relació amb el cas Inipro. La Benemèrita ha informat que s'han detingut a 4 persones: 2 empresaris, un càrrec públic i un ex càrrec públic del consistori tarragoní.

Un dels detinguts és l'ex cap de l'alcalde Ballesteros, Gustavo Cuadrado, que va deixar el càrrec la tardor de l'any passat de manera sobtada.

Els registres s'estan practicant en onze municipis de Catalunya: tres a la demarcació de Tarragona i vuit a Barcelona. Les entrades a l'Ajuntament de Tarragona s'efectuen per accedir al servidor i obtenir dades d'un dels detinguts.

Els altres registres es duent a terme als ajuntaments de Viladecans y Palau-Solità i Plegamans, dos mercantils a Barcelona i Viladecans, un despatx professional a Reus i un altre a Viladecans i als domicilis dels quatre detinguts.

(Seguirà ampliació)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar