loader
menu

CIUTAT

El cònsol dels Estats Units visita el Port de TGN i aprofita per anar de tapes

El Circ Ciutat dimecres, 04 de maig de 2016

El Cònsol General dels Estats Units, Marcos Mandojana, ha realitzat la seva primera visita institucional al Port de Tarragona on ha estat rebut pel president del Port, Josep Andreu, a la seu de l’Autoritat Portuària. El cònsol ha conegut de primera mà els projectes i infraestructures del Port de Tarragona.

El Cònsol, de tapes amb el president de la Cambra de TGN. Foto: Cambra de TGN

El Cònsol, amb el president del Port de TGN, Josep Andreu. Foto: Autoritat Portuària de TGN

En aquesta visita institucional, el president del Port ha presentat les línies estratègiques de creixement del Port basades en impulsar la projecció internacional, la diversificació dels tràfics, l’aposta per millora continua de les infraestructures, la sostenibilitat i l’aposta ferma per convertir Tarragona en un port de destí de creuers.

Durant la trobada també s’han intercanviat algunes impressions sobre les relacions comercials entre el Port de Tarragona i els Estats Units.

D'altra banda, el Cònsul nord-americà va aprofitar la seva visita a TGN per anar de tapes. Mandojana es va interessar per l’abast de la ruta Tarragona dtapes i en va tastar algunes creacions, convicat per la Cambra de Comerç de Tarragona i pel seu president, Andreu Suriol.

Suriol va explicat al cònsol que enguany s’ha fet un primer pas per internacionalitzar el Tarragona dTapes, tot lliurant als creueristes, que els dies de la promoció visiten la ciutat, un Tapòdrom editat en anglès.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar