loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Les Escoles d'Art i Disseny de TGN i Reus fan jornada de portes obertes

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 04 de maig de 2016

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus obren aquest dissabte les seves portes al públic en general. L'objectiu és explicar de primera mà els estudis artístics especialitzats que s'hi ofereixen, alguns dels quals són únics a la demarcació. Per aquest motiu, de 10 a 13 hores, s'han organitzat visites guiades i xerrades informatives.

Foto: Diputació de TGN

Aquests centres d’educació artística de la Diputació de Tarragona ofereixen un ampli ventall de cicles formatius de grau superior. D’una banda, a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus es pot cursar "Arquitectura Efímera", "Projectes i direcció d’obres de Decoració" i "Gràfica Audiovisual: Infografia 3D".

D’altra banda, a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona s'ofereixen cicles superiors de "Joieria Artística", "Arts aplicades al mur", "Il·lustració", "Fotografia", "Animació", "Gràfica Interactiva" i "Gràfica Publicitària". Properament, s'obrirà el termini de preinscripcions per a tots aquests cicles de grau superior d'arts plàstiques i disseny.

Formació especialitzada arreu del territori

La Diputació de Tarragona ofereix formació especialitzada als ciutadans del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre a través de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, i el Taller de Valls.

La seva trajectòria i el nivell dels docents, altament qualificats, les situen com a referents educatius a les nostres comarques i fora d’elles. De fet, els alumnes formats a les escoles d’art i disseny de la Diputació entren al món laboral amb una àmplia preparació i qualificació professional, avalada freqüentment per reconeixements i premis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar