loader
menu

TGN rep el sisè creuer de la temporada

El Circ Ciutat > Economia dijous, 05 de maig de 2016

El creuer Star Flyer de la companyia Star Clipper Cruises atracarà el divendres, dia 6 de maig, a les 14 hores, procedent de València, a les instal·lacions de Port Tarraco. És el sisè creuer d’aquesta temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

Una imatge de l'Star Flyer. Foto: livingcruceros.com

El vaixell arriba al port de Tarragona amb 172 passatgers a bord, la majoria son parelles de nord-americans, alemanys i suïssos de més de 60 anys interessats especialment en cultura i història.

Els creueristes tenen excursions contractades per visitar el centre de la ciutat i casc antic. L'Star Flyer, de 112 metres d'eslora, salparà a les 22 hores d’aquest mateix divendres amb destinació a Barcelona.

Temporada creuerista

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada fa tres anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creues internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers. L’any passat van atracar 11 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar