loader
menu

CIUTAT

El Consell Català de Formació Professional premia el director del complex químic de Repsol a TGN

El Circ Ciutat divendres, 06 de maig de 2016

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, han presidit aquesta tarda el lliurament dels II Premis del Consell Català de Formació Professional. El president del Consell, Jordi Ficapal, ha acompanyat les conselleres durant l’entrega dels guardons, que ha tingut lloc al Palau de Pedralbes.

El director del complex químic de Repsol a TGN, Josep Font. Foto: aeqt

Enguany els premis han reconegut la trajectòria de Sebastià Catllà, M. Rosa Fortuny, Miquel Tallada, Josep Font, Francisco José Fernández i Carmelo Gómez.

El jurat, format pel president del Consell i els membres de la Comissió Permanent d’aquest òrgan, assistit per les seves secretàries executiva i adjunta, ha seleccionat aquestes sis persones per haver excel·lit en el món de l’FP a Catalunya; en concret, els premiats han col·laborat en l’impuls d’iniciatives d’èxit i innovadores en àmbits com la pedagogia, la gestió, l’assessorament, la qualitat, l’adequació a les necessitats del mercat de treball i la cooperació entre centres de formació i empreses, entre d’altres.

El Consell Català de Formació Professional, que ha convocat els Premis, és l’òrgan de consulta i assessorament en matèria d’FP de la Generalitat de Catalunya. Així, a banda de l’Administració catalana, compta amb la participació de les organitzacions empresarials i sindicals més representatives del país (Foment, PIMEC, UGT i CCOO), així com de les entitats municipalistes (Associació Catalana de Municipis i Federació de Municipis de Catalunya) i el Consell de Cambres de Comerç. Vinculat als departaments d’Ensenyament i de Treball, Afers Socials i Famílies, aquest òrgan és complementari del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya i del Consell Escolar de Catalunya.

Premiats 2015

Josep Font Mañez (Tarragona, 1964)

Director del Complex Químic de Repsol a Tarragona. Ha col·laborat i impulsat la formació professional, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, concretament amb l’Institut Compte de Rius de Tarragona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Ha contribuït a potenciar la formació professional en diversos àmbits d’actuació: processos, producció i manteniment, entre d’altres. Entre les iniciatives que ha liderat en aquest àmbit, destaca el Projecte de formació professional integrada, resultat de la col·laboració de la Generalitat i Repsol, amb el suport d’UGT i CCOO. Aquest projecte pioner de formació professional integrada en alternança i formació dual contribueix al talent de l’alumnat i l’enriqueix competencialment.

Sebastià Catllà i Calvet (Monistrolet de Rajadell, 1944)

Maria Rosa Fortuny Torroella (Barcelona, 1948)

Miquel Tallada Banal (Anglès, 1947)

Francisco José Fernández Álvarez (Lleó, 1958)

Carmelo Gómez Pascual (Villafruela, 1951)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar