loader
menu

CIUTAT

TGN mostra la mobilitat del futur

El Circ Ciutat diumenge, 08 de maig de 2016

Una exposició de vehicles elèctrics, híbrids i alternatiu a la Rambla Nova va servir per posar punt i final a les Jornades BioEconomic, durant les quals Tarragona ha mostrat el seu compromís amb la mobilitat intel·ligent, sostenible i elèctrica (l’Expo VEHiA).

L'stand de l'Institut Pere Martell. Foto: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Aquest any, l’exposició va comptar amb més de 30 expositors que van mostrar al públic punts de càrrega i vehicles de diferents motors oferint la possibilitat de provar-los a tothom que ho vulgues i disposés de carnet de conduir. L'Institut Pere Martell hi va muntar un stand per exhibir el seu prototip.

La jornada també va comptar amb circuit de seguretat vial per a la canalla. A un dia previ a la celebració oficial del dia d’Europa, valors en prioritat en polítiques de la Unió Europea com el de la sostenibilitat o ciutat intel·ligent, van ser els que han protagonitzat tota la jornada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar