loader
menu

CIUTAT

La URV col·laborarà en un programa d'inserció laboral per a discapacitats intel·lectuals

El Circ Ciutat dilluns, 09 de maig de 2016

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ha signat un acord de col·laboració per participar al programa “Junts Ho Podem Fer-Juntos Somos Capaces”, que promou Fundación MAPFRE des de l’any 2010 amb l'objectiu d'impulsar la inserció laboral de joves amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental, col·lectiu en risc d'exclusió social.

Foto: URV

En aquest marc, el centre educatiu identificarà el lloc idoni perquè una persona amb discapacitat psíquica realitzi un període de pràctiques pre-laborals que li permeti adquirir experiència en un entorn de treball real.

S'espera que aquesta iniciativa sigui una experiència enriquidora, no només per a aquesta persona, sinó també per als treballadors i estudiants.

Des de la seva posada en marxa a Catalunya, el programa “Junts Ho podem Fer-Juntos Somos Capaces” ha aconseguit que les federacions vinculades a la discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental en aquesta Comunitat hagin signat un conveni de col·laboració per desenvolupar accions d'ocupació amb un recolzament en l'empresa

Entitats vinculades a les comarques de Tarragona com Down Tarragona, Fundació Privada Santa Teresa, Fundació Privada Onada, Fundació Gentis i Aprodisca, entre d’ altres, han aconseguit que en aquesta comunitat el programa “Junts Ho Podem Fer- Juntos Somos Capaces” hagi donat suport a 320 persones que han tingut una oportunitat laboral, contribuint així a la normalització del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental.

En la signatura del conveni, celebrada el divendres 6 de maig en el rectorat de la Universitat Rovira i Virgili, han participat el Dr. Josep Anton Ferré, rector d'aquesta Universitat; i Joaquim Teixidó, director territorial de MAPFRE a Catalunya.

Les persones interessades que desitgin sumar-se al programa poden fer-ho a: www.juntossomoscapaces.org


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar