loader
menu

Ballesteros no mana sol des de fa ja 100 dies

El Circ dilluns, 09 de maig de 2016

El tripartit que governa l'Ajuntament de Tarragona ha exhibit múscul per defensar l'acció de govern duta a terme durant els 100 primers dies de mandat. Lluny, per exemple, del rebombori que ha generat els darrers moviments judicials relacionats amb el cas Inipro, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i els seus socis, Alejandro Fernàndez (PP) i Josep Maria Prats (Unió) han coincidit en que estan “molt orgullosos i satisfets perquè s’ha respost exactament al que volíem. Som conscients que només des de l’estabilitat política, el consens, la solidesa institucional i la capacitat de prendre decisions efectives podíem assolir els objectius marcats”.

Ballesteros, Prats i Fernández. Foto: Mauri

Ballesteros ha insistit en què en aquest primers 100 dies “el futur de Tarragona ha de ser el resultat del treball compartit, recolzat per una majoria social com la que representem els partits que vam signar l’acord”.

Per la seva part, el conseller de Presidència i Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, ha posat l’èmfasi en “la profunda sintonia entre els membres de l’equip de govern per desencallar projectes que venen d’etapes anteriors com l’acord pel trasllat del Mercat, la qual cosa demostra que només amb determinació i majories estables s’assoleixen els objectius”.

Finalment, el conseller de Cultura, Josep Maria Prats, remarcava que durant aquests 100 dies “s’han acomplert tres línies programàtiques clares: solidesa i estabilitat política, gestió objectiva, rigorosa, eficaç i eficient; i donar prioritat als projectes estratègics fonamentals, com són els Jocs del Mediterrani, la Marca Tarragona i el Pla Estratègic 2022”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar