loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2017 busca amics

El Circ Ciutat dilluns, 09 de maig de 2016

A part de buscar espònsors que ajudin a sufragar-ne el pressupost, els Jocs Mediterranis del 2017 ara també busquen amics. A poc més d'un any perquè arribi la gran cita, neix una nova categoria de patrocini, que respon al nom d' "Amics de Tarragona 2017", i que ha anunciat avui el Comitè Organitzador dels Jocs.

El regidor Villamayor, encantat amb el nou 'amic' dels Jocs. Foto: Mauri

La primera empresa 'amiga' dels Jocs del 2017 és la tarragonina Salut i Treball (SIT), dedicada a la prevenció de riscos laborals. A diferència dels altres tres tipus de patrocinis, amb els quals sí s'obtenen ingressos (socis oficials (3ME), patrocinadors (750.000 euros) i marca col·laboradora (100.000 euros), els acords d''amistat' a priori no suposaran cap aportació econòmica per part de l'empresa.

"L’experiència i coneixement que ens aportarà SIT seran molt importants pel futur dels Jocs ”, ha apuntat el regidor i responsable polític dels Jocs, Javier Villamayor, qui s’ha mostrat satisfet de poder inaugurar la nova categoria “Amics de Tarragona 2017”, de qui ha dit que “suposa un pas més per implicar a les màximes empreses possibles del nostre territori”.

Per la seva banda, el director de SIT, Francisco Lari, ha destacat “la importància que les empreses del territori col·laborin i s’impliquin de manera activa en els Jocs de Tarragona 2017, ja que és una gran oportunitat per a impulsar i donar a conèixer el camp de Tarragona”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar