loader
menu

CIUTAT

Portugal participarà als Jocs del 2017 com a convidat

El Circ Ciutat dimecres, 11 de maig de 2016

Els membres de l'Assemblea General del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha aprovat per unanimitat la proposta del seu Comitè Executiu d'incloure Portugal a la llista de països participants als Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Portugal competirà a Tarragona 2017 com a Comitè Nacional convidat, amb una delegació formada per un total de 50 atletes i representants.

Una imatge de la visita del Comitè Internacional dels Jocs el passat mes de març. Foto: Tarragona 2017

Amb Portugal la xifra de països participants a Tarragona 2017 s'eleva fins a 26, procedents de tres continents, després que Kosovo també fos acceptat pel CIJM el mes de novembre passat.

El Comitè Executiu del Comitè Internacional dels Jocs va proposar la inclusió de Portugal a Tarragona 2017 durant la seva darrera visita de treball a la ciutat el passat mes de març. El president del CIJM, Amar Addadi, ja va destacar llavors l'interès manifestat per Portugal per formar part dels XVIII Jocs Mediterranis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar