loader
menu

CIUTAT

La reparació de les escales fixes de la Chartreuse costarà 20.000 euros

El Circ Ciutat dijous, 12 de maig de 2016

Les escales fixes que connecten el carrer Doctor Zamenhoff amb el carrer Vapor tornaran a estar obertes al públic a partir de la setmana vinent. Així ho ha anunciat l'Ajuntament de Tarragona després que les va haver de tancar ja fa alguns dies a causa dels desperfectes en els grans. Les obres, que tenen un cost d'uns 20.000 euros, començaran avui i la setmana vinent ja estaran operatives.

Fotos: Guillem Roqué

Fotos: Guillem Roqué

Fotos: Guillem Roqué

Fotos: Guillem Roqué

Aquestes escales, que van en paral·lel a les mecàniques, salven el desnivell entre els dos carrers, Zamenhoff i Vapor i estaven tancades a causa a la degradació del material dels graons. El material en mal estat ja es va retirar fa tres setmanes.

El projecte consisteix en la substitució de les lames de material plàstic que imiten la fusta per xapes metàl·liques galvanitzades, un material que tindrà més durabilitat i el seu manteniment és mínim. Aquestes planxes també tenen forats per garantir l’evacuació de l’aigua i així evitar el lliscament. A més a més, aquestes peces aniran fixades sobre la base per evitar que es puguin treure amb facilitat.

“Per problemes de seguretat vam tancar l’accés a les escales i les terrasses, però amb la substitució dels materials per uns de nous més resistents evitarem els actes vancàlics a unes escales que són l’alternativa a les mecàniques en aquest punt de la ciutat que uneix el centre amb la Part Baixa”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar