loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Nano Capità serà la imatge de les festes de Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 13 de maig de 2016

El Nano Capità serà enguany la imatge del cartell de les festes de Santa Tecla. La setmana passada es va reunir el jurat del concurs d’imatge gràfica de les festes i el cartell escollit va ser la imatge obra de les joves tarragonines Elena Gavaldà i Jordina Estopà. El concurs, al qual es van presentar més propostes que mai (30) era de temàtica lliure i s’havia d’inspirar en qualsevol aspecte relacionat amb les festes de Santa Tecla. La imatge guanyadora té com a motiu principal el Nano Capità, un element de la festa que no protagonitzava el cartell de Santa Tecla des de 1986.

D'esquerra a dreta, Jordina Estopà, la regidora de Festes, Begiña Floría, i Elena Gavaldà. Foto: Mauri

El cartell segueix un estil directe, senzill i minimalista. Per tal d’aconseguir una imatge propera a tots els públics, les seves dissenyadores van voler centrar-se en el vestuari tan característic d’aquest personatge entranyable de la festa tarragonina. “Teníem clar que havíem d'aconseguir crear una icona i ho vam realitzar amb absència de línia de contorn i colors plans” expliquen Gavaldà i Estopà.

Jordina Estopà ha estudiat Belles Arts i Història de l’Art. En matèria de disseny ha realitzat diversa cartelleria i logotips per empreses i entitats.

Elena Gavaldà és periodista i videògrafa professional. A nivell personal és portadora i té un vincle molt estret amb l'entitat dels Nanos Vells, motiu que va impulsar a triar el Nano Capità com a protagonista de la proposta conjunta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar