loader
menu

CIUTAT

Demanen a Salut més informació sobre el cas dels menors afectats per un enterovirus

El Circ Ciutat dimecres, 18 de maig de 2016

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) ha demanat al Departament de Salut de la Generalitat informació oficial sobre l’evolució del grup de nens afectats per un enterovirus i les possibles conseqüències que podrien derivar-se d’aquest cas. La CET ja s’ha posat en contacte amb els màxims responsables de Salut i de la Delegació del Govern a Tarragona per efectuar la demanda. Durant la jornada d’aquest dimecres han estat moltes les persones i les associacions que s’han posat en contacte amb la CET expressant la seva preocupació per aquesta qüestió, i per aquest motiu la Coordinadora ha decidit donar aquest pas.

L’objectiu de la CET és evitar que s’estengui l’alarma social i evitar la propagació de falsos rumors que se solen donar en aquests casos. La Coordinadora creu que la seva tasca en aquest context, tenint en compte que aglutina gairebé noranta entitats que representen desenes de persones, és difondre tota la informació al respecte i poder enviar un missatge tranquil·litzador si aquest és el cas. Per aquest motiu, demana a Salut que informi de manera precisa i detallada sobre l’evolució de l’assumpte.

La CET donarà a conèixer a través del seu web (www.cetarragona.org) i les seves xarxes socials tota la informació referent a aquest cas que proporcioni el Departament de Salut.

El Conseller demana baixar l'alarma

D'altra banda, el Conseller de Salut, Antoni Comín ha demanat baixar l’alarma davant els contagis per enterovirus en menors de sis anys.
A l’Hospital Joan XXIII de Tarragona hi ha actualment ingressats quatre nens menors de sis anys, segons les darreres informacions del Departament de Salut.

Els enterovirus són patògens habituals en infants, especialment a l'hivern, i normalment presenten "símptomes poc greus", com conjuntivitis o refredat.
Aquest dijous el Departament es reunirà amb els experts per tenir tota la informació de tipus clínic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar